» Home » Nieuws » Hier ben ik trots op!

nieuws

Hier ben ik trots op!


Het einde is in zicht voor de 'Slimme Sporters'. De groep voelt zich zodanig op z`n gemak dat er van alles wordt besproken. Niet alleen algemene, maar ook persoonlijke uitdagingen worden in de groep gedeeld. Prachtig om te zien dat zomaar een groep kinderen en ouders zo naar elkaar toe kan groeien in een korte periode.

De voorgaande week zijn recepten uit de LEFF handleiding besproken. De uitdaging voor elk gezin om een recept uit te zoeken, te maken en te proeven. Tot ieders grote verbazing was het uitgekozen Go-Leff recept ook gewoon lekker! Van ieder hebben wij een foto mogen ontvangen van het recept.

De laatste weken is enorm gewerkt aan het positief benadrukken of coachen van elkaar. Uitkomst is dat de 'Slimme Sporters' nog meer zelfvertrouwen hebben opgedaan. Deze week hebben we de opdracht 'Dit vind ik leuk aan mijn leffvrienden' gedaan. Waarin we aan elke leffvriend een persoonlijk complimentje mochten opschrijven.  

Ook werden de stickers uitgedeeld voor de persoonlijke doelen. Voor het teamwork in de sportlessen werden ook stickers behaald door de gehele groep.

 

Bij het sporten komen bovengenoemde aspecten samen. Er wordt goed bewogen, de spellen lopen vlot en er wordt zelfstandig gereguleerd. We vergeten bijna nog te zeggen dat het echt superleuk is!

 

 

 

 

Willy en Nick

« Terug

Social Media

Partners