» Home » Nieuws » Doe mee met ons onderzoek en maak kans op een Wanderwatch!

nieuws

Doe mee met ons onderzoek en maak kans op een Wanderwatch!

Doe mee met ons onderzoek en maak kans op een Wanderwatch!


Uit onderzoek blijkt dat kinderen steeds minder buitenspelen. Terwijl dat zo gezond is voor kinderen. Het is belangrijk voor hun motorische ontwikkeling, ze leren samenspelen, ze kunnen hun energie kwijt, krijgen frisse lucht en vitamine D van de zon en zo zijn er nog veel meer voordelen te noemen. En het is vooral heel leuk!

Meer buitenspelen

Het helpt natuurlijk als de buurt geschikt is om buiten te spelen en als er leuke activiteiten georganiseerd worden voor kinderen. Daar willen we de komende tijd mee aan de slag gaan. Daarnaast willen we ook onderzoeken of je met de Wanderwatch meer buiten gaat spelen.

De Wanderwatch

Het horloge is ontwikkeld voor kinderen van 6 tot 9 jaar. Het is een cool gadget met allerlei stoere opties, zoals geluidjes, spelletjes, een camera en een chatfunctie. Er is een ouderapp die met het horloge in verbinding staat. Zo kunnen ouders makkelijk communiceren met hun kind en zien waar hun kind is. Ook kun je de extra opties uitzetten tijdens schooltijd. Dan is het alleen een horloge.

Onderzoek

Wij zijn op zoek naar 30 kinderen en hun opvoeders die voor ons een maand lang het horloge willen uitproberen (zowel het horloge als de ouderapp). Ons onderzoek start direct na de meivakantie, van 7 mei tot 6 juni. In ruil daarvoor willen we wat vragen stellen en ontvang je 3 keer een digitale vragenlijst. We sluiten het onderzoek af op woensdag 6 juni met een superleuke opdracht voor de kinderen en een feestelijke middag waar we ervaringen kunnen uitwisselen. Je krijgt het horloge een maand van ons te leen. Daarna wordt het horloge uitgeschakeld en alle informatie gewist. Wel verloten we na afloop vijf horloges onder de deelnemers. Misschien mag jij hem houden!

Voor wie?

Wij zijn op zoek naar Dordtse kinderen in de leeftijd van 6 tot 9 jaar. Liefst kinderen die niet iedere dag buitenspelen en wel een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Wil je kans maken om mee te doen? Meld je dan vóór 27 april aan via onderstaand formulier! Wij starten meteen na de meivakantie.

Als je nog vragen hebt, mail dan naar Suzan of Wendy via info@doeffgezond.nl Suzan leidt het onderzoek, Wendy is projectleider van Doe ff Gezond.

Don't fill in this field:

Aanmeldformulier onderzoek buitenspelen

  • Vul hier de gegevens van de deelnemende ouder / verzorger in:

  •  
  • Vul hier de gegevens van het deelnemende kind in:

  • / / Pick a date.
« Terug

Social Media

Partners