» Home » Nieuws » Super Smaakfeest

nieuws

Super Smaakfeest

Super Smaakfeest


Vrijdag 3 juni was het zover, het Super Smaakfeest voor groep 5b van de Julianaschool! Zij hadden dit feest gewonnen met hun Groente & Fruit lipdub.

De kinderen waren al dagen opgewonden over hun uitje. Om de dag goed te beginnen, kwamen juf Reina, de kinderen en een aantal moeders de twee kilometer vanaf school lopen. De Crabbehoeve was omgetoverd tot een proefjes lokaal waarin alle zintuigen werden geprikkeld en gefopt. De kinderen werden uitgedaagd om te ruiken, proeven en smaken te raden.
 

Het meest indrukwekkend was de proef met gewone yoghurt die door een beetje kleurstof ineens naar aardbei (roze) en banaan (geel) smaakte! Je proeft dus ook met je ogen. Juf Reina: "Dit maakt zoveel indruk op de kinderen, dit gaan ze zich nog heel lang herinneren." Na de proefjes hebben de kinderen heerlijke boterhammen met knapperige groenten en kleurrijke fruitspiesjes klaargemaakt. Samen met de ouders hebben ze daar later van zitten smullen. Juf Reina: "Kinderen, ouders en ikzelf, we hebben zo genoten. Ontzettend bedankt voor deze superprijs!"
 

Alle foto's van het geweldige Super Smaakfeest vind je op de Facebook-pagina van Doe ff Gezond. Die like jij toch ook?!
 

Wil jij ook met een groep kids, bijvoorbeeld een klas of kinderfeestje, zo'n Super Smaakfeest? Neem dan contact op met Mascha Lageweg van de Crabbehoeve voor de mogelijkheden!

« Terug

Social Media

Partners