» Home » Nieuws » Pagina » 52

Nieuws

Start sportprogramma's

- Binnen Doe ff Gezond is Sportbedrijf Dordrecht verantwoordelijk voor een rijke mix aan sport- en beweegactiviteiten. Deze activiteiten vinden plaats onder en na school en dragen bij aan een gezonde leefstijl.

Ochtendgymnastiek, doe mee!

- Na een gezond ontbijt kan het geen kwaad om de dag met een beetje beweging te starten. Dat maakt het lichaam als het ware wakker! Dansjuf Janneke van OKK Dordrecht heeft een les ochtendgymnastiek voor jullie op film gezet zodat jullie het samen met de kinderen kunnen nadoen!

Mini-congres

- Op woensdag 12 september vindt het mini-congres ‘gezonde start’ plaats. Van 12.15 tot 16.30 uur op Sportcomplex Crabbehof. Deze middag is speciaal voor professionals die werken met 0-6 jarigen.

Doe ff Gezond bij Dordt Olympics

- Met de Dordt Olympics bracht Sportbedrijf Dordrecht op 21 en 22 juni een stukje Londen naar Dordrecht. Verdeeld over beide dagen konden 1.000 basisschoolleerlingen (groep 6 en 7) ervaren wat het betekent om mee te doen aan de Olympische Spelen.

Doe ff Gezond bij Avond4daagse

- Van 5 tot en met 8 juni werd in Dordrecht de Jeugd Avondvierdaagse 2012 gehouden. Deze editie telde wel 4.500 deelnemers. Doe ff Gezond was op 5 juni aanwezig bij de start om deelnemers en hun ouders aan te moedigen bij hun gezonde stap! Kinderen ontvingen een stappenteller en ouders een flyer met daarin gezonde suggesties voor beloning van de sportieve prestatie.

Startconferentie Doe ff Gezond

- Met haar startconferentie ging Doe ff Gezond op 4 juni jl. officieel van start. Tijdens een afwisselend middagprogramma maakten 100 genodigden nader kennis met het integrale gezondheidsprogramma. Deze middag gold tevens als officiële start van de gemeente Dordrecht als JOGG-gemeente.

Albert Heijn, Evides, Nutricia en Optisport zetten zich in voor gezonde leefstijl Dordtse jeugd

- Albert Heijn Van der Poel, Evides, Nutricia en Optisport gaan zich de komende jaren inzetten om gezond eten en bewegen voor jongeren in Dordrecht-West gemeengoed te maken.

Social Media

Partners