Gezond eten

Doe ff gezond wil van gezond eten weer de normaalste zaak van de wereld te maken. Daarom maken we de plekken waar kinderen veel komen gezonder. We geven advies en helpen scholen en opvanglocaties een beleid rondom het eten van fruit en groente in te voeren. Ook werken we met Team:Fit samen om gezond eten in de sportkantine een prominente plek te geven. Verder stimuleren we een gezond kindermenu in restaurants en geven we voorlichting met een diëtist in supermarkten. En, dankzij de praatplaten die we met JongJGZ hebben ontwikkeld kunnen we ouders in dordrecht goed informeren.

Het helpt als kinderen van jongs af aan leren dat gezond eten lekker is. Jong geleerd is immers oud gedaan! Soms wennen kinderen pas na tien keer proeven of meer aan nieuwe smaken. Samen kunnen we de omgeving gezonder maken door gezond voedsel op tafel te krijgen. Doe ff Gezond helpt jullie graag mee! Neem gerust contact met ons op!

Voor scholen en opvanglocaties heeft Doe ff Gezond een gezonde school- en kinderopvangadviseur in het team die graag op maat advies geven. Neem gerust contact met ons op! Om alvast wat inspiratie op te doen staan hier alvast wat tips: gezond eten en trakteren op de school/opvang

Doe ff gezond Dordrecht

Doe ff Gezond stimuleert een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen van 0 tot 12 jaar en laat zien hoe leuk en lekker dat is. Het is de Dordtse vertaling van Jongeren Op Gezond Gewicht en wordt uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

Contact

Karel Lotsyweg 40
Postbus 166
3300 AA Dordrecht

T 078 770 85 00
E info@doeffgezond.nl