Slapen

Doe ff gezond wil van goed slapen weer de normaalste zaak van de wereld te maken. We geven advies en helpen scholen en opvanglocaties om slapen onder de aandacht te brengen. En, dankzij de praatplaten die we met JongJGZ hebben ontwikkeld kunnen we ouders in dordrecht goed informeren.

Goed slapen en een regelmatig slaappatroon zijn belangrijk om je lekker fit te voelen. Voor de groei en ontwikkeling van kinderen is slaap essentieel. Doe ff Gezond helpt jullie graag mee! Neem gerust contact met ons op!

Voor scholen en opvanglocaties heeft Doe ff Gezond een gezonde school- en kinderopvangadviseur in het team die graag op maat advies geven. Neem gerust contact met ons op! Om alvast wat inspiratie op te doen staan hier alvast wat tips: slapen als thema op school/opvang

Doe ff gezond Dordrecht

Doe ff Gezond stimuleert een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen van 0 tot 12 jaar en laat zien hoe leuk en lekker dat is. Het is de Dordtse vertaling van Jongeren Op Gezond Gewicht en wordt uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

Contact

Karel Lotsyweg 40
Postbus 166
3300 AA Dordrecht

T 078 770 85 00
E info@doeffgezond.nl