Water drinken

Doe ff gezond wil van water drinken weer de normaalste zaak van de wereld te maken. We geven advies en helpen scholen en opvanglocaties een beleid rondom het drinken van water in te voeren. Ook stimuleren we het drinken van water op speelplekken door middel van watertappunten en werken we met Team:Fit samen om water in de sportkantine een prominente plek te geven. En, dankzij de praatplaten die we met JongJGZ hebben ontwikkeld kunnen we ouders in dordrecht goed informeren.

Water uit de kraan is gezond, bevat geen calorieën en laat je hele lijf beter werken. Met voldoende vocht ben je frisser en alerter en heb je een betere concentratie. Daarbij behoort het Nederlandse kraanwater tot het beste van de wereld. Zorg dat kinderen op school, tijdens het sporten of spelen en in hun vrije tijd zoveel mogelijk voor water kiezen. Doe ff Gezond helpt jullie graag mee! Neem gerust contact met ons op!

Doe ff gezond Dordrecht

Doe ff Gezond stimuleert een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen van 0 tot 12 jaar en laat zien hoe leuk en lekker dat is. Het is de Dordtse vertaling van Jongeren Op Gezond Gewicht en wordt uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

Contact

Karel Lotsyweg 40
Postbus 166
3300 AA Dordrecht

T 078 770 85 00
E info@doeffgezond.nl