Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

Sluiten

Thema's

Op deze website kan iedereen die met kinderen en jongeren te maken heeft terecht voor een breed scala aan activiteiten gericht op voeding en bewegen. Met tips en (les-)materiaal voor ouders, gezondheidsprofessionals, scholen, sportverenigingen en bedrijven in Dordrecht maken wij water drinken, groenten & fruit eten, genoeg slapen en bewegen zo gemakkelijk en aantrekkelijk mogelijk.

Water drinken

Water is gezond, het is overal te krijgen en de beste dorstlesser. Ook in de klas en tijdens het sporten.

tips / lesmateriaal

Gezond eten

Het is belangrijk om iedere dag groente en fruit te eten en kinderen daar al vroeg aan te laten wennen. Maak er een gezonde traktatie van.

tips / lesmateriaal

Bewegen

Bewegen is belangrijk voor de motorische ontwikkeling. Daarnaast geeft het energie, een goed humeur, een betere concentratie en eetlust.

tips / lesmateriaal

Slapen

Goed slapen is niet alleen lekker, maar ook belangrijk voor je geheugen, je groei en een gezond gewicht.

tips / lesmateriaal
Doe ff gezond Dordrecht

Doe ff Gezond stimuleert een gezonde en actieve leefstijl bij kinderen van 0 tot 12 jaar en laat zien hoe leuk en lekker dat is. Het is de Dordtse vertaling van Jongeren Op Gezond Gewicht en wordt uitgevoerd door de GGD Zuid-Holland Zuid.

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van Doe ff Gezond? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Aanmelden
Contact

Karel Lotsyweg 40
Postbus 8
3300 AA Dordrecht

T 078 770 85 00
E info@doeffgezond.nl